Anelka Geri Dönüyor

10 yıl önce eklendi | Bu Haber 105 defa okunmuştur

 Nicolas Anelka'nın adının Sivasspor ile anılması futbolseverleri heycanlandırdı

 

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve transferde adı Sivasspor ile anılan Fransız forvet Nicolas Anelka ile hiçbir görüşmelerinin olmadığını söyledi.
 
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Akhisar Belediyespor ile perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Bir gazetecinin, Kayserispor maçının ikinci yarısında oyuna giren Brezilyalı forvet Pedro Oldoni'nin performansını nasıl bulduğunu sorması üzerine Carlos, "Tam olarak benim görmeye alışık olduğum Pedro değil, hala eksikleri var. Brezilya'da çalışmalar yeni başlamıştı. Burada çalışmalara devam edecek. Çok iyi şeyler yapacak, çok iyi oyuncu olduğunu iyi biliyorum. Türkiye'de herkesi çok şaşırtacak" diye konuştu.
 
Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Carlos, bir yerli bir de yabancı oyuncu transfer etmek için girişimlerinin devam ettiğini belirtti.
 
Kaliteli oyuncular transfer etmeye çalıştıklarını vurgulayan Carlos, yıldız isimler yerine kaliteli, iyi işler yapabilecek, sahaya yüreğini koyarak Sivasspor'u üst sıralara taşıyacak oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyledi.
 
ANELKA-SİVASSPOR İLİŞKİSİ
Bir basın mensubunun, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Fransız forvet Nicolas Anelka'nın adının Sivasspor ile anıldığını hatırlatması üzerine Carlos, "Haberleri internette gördüm, şaşırdım. Telefonu falan var ama hiçbir şey görüşmedik" dedi.
 
Takım olarak iyi durumda olduklarını ifade eden Carlos, gelecek maçlarda da ellerinden geleni yaparak bu durumu devam ettirmeye çalışacaklarını belirtti.
 
Carlos, kupada Akhisar Belediyespor ile yapacakları maçta Kayserispor karşılaşmasındaki oyunlarını sergilemeleri halinde korkacakları bir şey olmadığını dile getirdi.
 
ANTRENMAN
Carlos yönetimindeki antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Kayserispor maçında ilk 11'de görev alan futbolcular, koşu ve istasyon çalışmasının ardından idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise istasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
 

Ad Soyad: E-Posta: Yorum:

Henüz bu konuya yorum yapılmamış